středa 9. listopadu 2005

Náročný to den,

ten pátek
Tenhle pátek byl bezpochyby náročnej. Ajs však stihnul leccos zachytit, takže poté, co prostudoval můj dost [hárdkór] návod na používání ftp (jinak pokud se tam podíváte, tak omluvte případné blbosti a laické vyjadřování )navalil mi tam fotky z mobilu a já se o ně podělím, protože jsou fakt...no....

Je tuším velká přestávka, já sedim s Michalem za katedrou, kecáme a mé zhnusení školou je myslím viditelné


Míša sedící vedle mě. O něm se ještě něco dozvíte, pokud (kladu důraz na slovo POKUD ) se dokopu k doblognutí naší školní návštěvy kina .


A pozor, přesunujeme se do polední pauzy a našeho stravovacího zařízení. Michal se zdá pohledem na oběd evidentně zhnusen, proto se zkouší dívat na mě. Nějak se ten jeho výraz nemění


Teda to je fakt dobrotááááá . Všimněte si za mnou nalevo toho fofrujícího číšníka, jak honem spěchá splnit přání paní Ká, která se za ním lehce nas...rozčíleně dívá. Čaj zřejmě nebyl správně hnusnej .


Adéla si "vychutnává" své rizoletky se špenátem (Michal jí opravdu podpořil, když to rozkrojila a on prohlásil "Jéé, to je ten včerejší prejt! Ale vypadá nějak použitě " ).


A jsme zpět ve třídě, kde trávíme čas do začátku Ekonomie. Naše třídní jde právě zapisovat známky do počítače a všimla si mého už zmíněného prospěchu. Ten vražednej pohled směřuje, jak správně hádáte, na mě .


Si upad, jestli čekáš, že se na tebe usměju, Ajsi .


Johny vymyslel pěkné využití kravaty. Radši nebudu komentovat, jak mu to sluší, protože bych nerada měla v příštim cyklu školy zapíchlou tužku v zádech .


Nevzpomínám si, co to Johny dělal, každopádně myslím, že obdivování mých nehtů to nebylo .


Nové, mé opravdu oblíbené tabule. Zpracování vepřového a hovězího masa. Tuhle se učitelka v angličtině urazila, když na nás mluvila a já jsem si tak zasněně podepřela hlavu a s pohledem na tu nástěnku jsem prohlásila "To je ale kráva!". Paní učitelka je moc vztahovačná .


Johny v plném zamyšlení. Až mě to dojímá k slzám .


Michal se snaží tvářit jak intelektuál. Smaženka dělá něco pod lavicí, ale radši ani nechci vědět, co přesně .


Michalův výtvor. Jestli to má bejt zrovna nás učící učitel, tak se celkem poved .


A už jsme v hodině. NĚKDO si hraje s mobilem, ekonomikář dřepí na první lavici a vykládá, Johny blbě zírá a já se snažim tvářit zúčastněně, abych si mohla opravit tu kuli. No idylka .




Krásnej den, co říkáte?

3 komentáře:

  1. uuuzasnej ....skoda jen ze sem tam taky nebyla :D

    OdpovědětVymazat
  2. Taky bych monitoroval dění u nás ve třídě, ale z první lavice se to dělá blbě :-))

    OdpovědětVymazat
  3. Incik: Na tvojom fleku by som radsej monitoroval ZuSku... teraz to boli len prsty, co to bude Johny obdivovat nabuduce? :-i :-)))

    OdpovědětVymazat