pondělí 29. ledna 2007

The IT Crowd

"Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?"
Zapadlý kancl v suterénu Reynholm Industries. Roy, né zrovna úspěšný Romeo. Moss, roztěkaný a poněkud pomalejší. Jen, jejich nová šéfka, která svým novým podřízeným pije krev tím, že o počítačích nic neví. Zvonící telefon. "Haló, IT. Zkoušeli jste to vypnout a znova zapnout?...Áach, to tlačítko na boku svítí?...Jo, musíte to zapnout.". Svět je tak krutý, když jsou kolem vás samé lamy, co s počítačem nic neumí a vy navíc musíte řešit důležitější věci, jako jsou například nákupy bot, boj se stresem, mentruace a Chcete být milionářem. Další výborný britský seriál od scénaristy Grahama Linehana (Black books, Father Ted), který vás prostě dostane. Sice zatím čítá jen šest epizod (rok výroby 2006), ale rozhodně stojí za to. A proč to vůbec píšu? Tuhle se ozvalo moje svědomí, když jsem si vzpomněla, jak jsem kdysi psala o Futuramě a několik lidí jsem i navnadila. Sama jsem ale paradoxně seriál kvůli desynchronizovaných titulkům nedokoukala. A tak jsem se na to tuhle vrhla odznova a dokázala jsem to. A přísahám, tenhle seriál už jsem fakt viděla zatim celej . Abych vás ještě trochu navnadila, dovolím si přihodit pár ukázek z youtube . Velmi vypečená úvodní znělka. Stojí zato dokoukat až do konce .
To je tak, když se něco mění .

Když v IT oddělení hoří. A proč vůbec.
btw. na youtube.com můžete shlédnout i celé díly. Kvalita nic moc, ale pokud rozumíte... Tak, kdo se necháte nalákat...přeju hodně zábavy .

4 komentáře:

  1. Ty jo.. ta záchranka je THE BEST OF z YouTube :D To nemá chybu. :D Jinak, já chci ten seriál !!!!!! :(

    OdpovědětVymazat
  2. Nezapomeň mi to někdy přivízt :-i :-))

    OdpovědětVymazat
  3. musim uznat, ze po tom co sem zkoukla prvni dil ..tak trochu ovlivnena tvym vypravenim.. sem to proste musela dojet az do konce..super serialek .. doporucuju vsem :-i :DDD

    OdpovědětVymazat
  4. Chybi nam tady trocha rozruchu a tvoje prace byla velmi platna a me osobne chybi i tvoje osoba:))

    OdpovědětVymazat