středa 13. června 2007

Nejezte pozdě v noci!

může to být nebezpečné
Zkoušky se neodkladně blíží, já svědomitě flákám učení a s předzvěstí víkendu proleženého v učení vyrábím dva dorty, pomalu ale jistě umisťuju svůj organismus do stresového stavu a přirozeně se snažím stres řešit. Jelikož prokazatelně nejlepším řešením je stres zajíst (tedy při moc divokých kombinacích hrozí maličkost zvaná průjem, ale zas si představte ty hodiny a hodiny jen na učení...), činím se co můžu. Je takhle jedna hodina v noci, dopekla jsem korpusy, prolezla zpovědnici a tlachám na ICQ. Tu mi náhle do mysli vletí představa kokosové tyčinky, kterou jsem si odpoledne v absolutně rozteklém stavu umístila do mrazáku. Vidina je to tak děsivě silná, že neváhám a potmě se vydávám směr lednička. Tam ke svému překvapení tyčinku ještě objevím (to víte, po bratrovejch nočních náletech na lednici, kdy o půnoci argumentuje že má hroznej hlad a vyžere půlku spotřebiče...), vítězoslavně ji vytáhnu a opět po tmě se s ní vydám zpět k počítači. Jelikož ale spěchám, aby se mi nerozpustila, zvolím ostřejší tempo. To mi ovšem vydrží jenom chvíli, protože vzápětí jsem dost silně zastavena. Áno, právě jsem si amputovala nohu pod kolenem o otevřená dvířka trouby . Když se dobelhám k počítači a samozřejmě zhltnu tyčinku (přece ji nenechám zase roztéct jen proto, že jsem si asi přepůlila kost ), začnu zkoumat škody. Ano, velmi krásná modřina přesně ve výšce, kde si opírám nohu o počítačový stůl, opustila mě veškerá učící morálka (na něco se to svést musí, že ) a navíc mi všechna ta bolest zkazila chuť k jídlu. A pak že jedení na noc neškodí! .

12 komentářů:

  1. tu pasáž, jak jsi šla pro tyčku a pak ses přerazila o tu troubu si dovedu živě představit.. :DD příště doporučuji vzít si aspoň baterku, když už chceš působit dojmem, že jsi zloděj.. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Určitě znáš Nelzna ze Simpsnových. A teď si přestav to jeho: \"ha, ha.\" Lépe bych to nedokázal vyjádřit. :) Kdyby tak někdo zavíral dvíčka od trouby, že :D

    Jinak, co si představuješ pod pojmem: \"tlachám na ICQ\" ? Hláška, 7 minut klid, hláška, 15 minut klid, hláška... ? (Já vím, jsem hnusnej rejpal, ale když je to pravda... )

    OdpovědětVymazat
  3. Nelsona možno nezná, ale pozná mňa: Cháá Chááá!

    OdpovědětVymazat
  4. Chá chá! :D Kdopak by se Nelsona bál, že? :D Btw: Hlavně že mně pořád říkáš, abych se na noc necpal, že jo :-i :))

    OdpovědětVymazat
  5. Jécheché (ne, dobře, to neni vtipný) Suzy máš neuvěřitelný talent na psaní, u několika momentů jsem se svalila smíchy :D Jachacha šlachacha.

    OdpovědětVymazat
  6. [6] Tak ona má strašnej dar na psaní. Taky proto jí čtu :) Už skoro dva roky :)

    OdpovědětVymazat
  7. Teda... nie, že by ZuSka nevedela písať, ale radšej by som si ju prečítal brailom, ak viete čo mám na mysli :-i

    OdpovědětVymazat
  8. [7] Tak ještě jednou a česky... ehm slovensky :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem to pochopila jako že by ZuSku raději četl brailovým písmem. Je to možné?

    OdpovědětVymazat
  10. omg, akože by som ju rád ošahal, ježíši kriste, který si na nebesích...

    OdpovědětVymazat
  11. Pardon, já a má znalost svolenštiny. :D

    OdpovědětVymazat