pondělí 21. dubna 2008

Nedaří se vám v autoškole?

určitě na tom nejste tak zle
V poslední době toho dost dělám. Chodím do školy, na brigády, za Jirkou a taky dělám autoškolu. No, popravdě teď na poslední jízdě jsem skoro rozsekala auto, ale tak pryč ode mě , věnujme se jinému expertovi. Martin Smutný. Zpětně můj velice oblíbený spolužák pro jeho neomezený smysl pro humor. Stále si ze sebe umí udělat legraci, což dokazuje i v následujícím videu, kde popisuje svoje nevydařené zkoušky v autoškole. Několikery.


No, co víc dodat? Myslím, že snad každému, kdo se aspoň rozjede (ano, což mi připomíná jak jsme se teď v neděli rozjížděli po pauze na parkovišti. Si tak nasednu, všechno udělám a šlapu na plyn jakože rozjezd a auto se odmítalo hýbat. Tak si tak jako řikám že jsem asi na něco zapomněla, o čemž mě utvrdil i pohled na instruktora, který vypadá že každou chvíli vybuchne smíchy. Ok, pohledem zhodnotím situaci...no a já jsem si tak trochu zapomněla zařadit ), to muselo aspoň trochu zvednout sebevědomí, no ne?

2 komentáře:

  1. a už ti k tomu někdo dal ten písemnej přepis? :D (jinak teď na to sice nemám úplně čas, ale určitě se na to podívám ještě jednou.. já si z toho vlastně nic nepamatuju.. :D)

    OdpovědětVymazat
  2. mas celkem stesti, ze mas instruktora, kterej vybuchuje smichy.. ja si pamatuju takovy ty klasicky urvany tyrany a to jsem ty chybky delal daleko mensi:) autoskola je peklo

    OdpovědětVymazat