středa 23. července 2008

Tajemství veřejných záchodků

ODHALENO!!!
Vždycky mě při návštěvě jakékoliv veřejné toalety strašně udivuje, CO přesně vede lidi, konkrétně tedy slečny a ženy, k tomu, aby veřejné toalety zanechávaly v tak odporném stavu. Aby další návštěvník měl tu jedinečnou možnost spatřit jejich použitou vložku na zdi, krev rozetřenou po stěně, útržky toaletního papíru a odpadky všude kolem záchodu a nebo co je moje extra oblíbené, co lze spatřit u nás ve škole, s prominutím doslova hovno rozetřené na zdi (nicméně musím poznamenat, že tomu už se musim smát, protože mám takovou smůlu, že vždycky vlezu zrovna do TÝHLE kabinky ).
Vždy mě strašně udivovalo, PROČ to tak je. Proč návštěvnice nemyslí na to, že nejsou v kabince poslední před uklízečkou. Od včerejška už nicméně znám odpověď.
Včera jsme totiž byli na výletě v Hradci Králové. Potřebovala jsem na záchod, takže před vstupem na prodejní plochu Tesca jsem vkročila na mně už dobře známé toalety v budově. Ano, už ode dveří mi bylo jasné, že toalety jsou opět ve stavu, který bych přirovala ke stavu bratrových lezeckých bot (=odporné, špinavé a smrdící ). Nicméně potřeba byla silnější, vstoupila jsem do kabinky a začala jsem balancovat nad mísou. A v tu chvíli jsem něco vyslechla. Něco, co vysvětluje, proč KAŽDÁ veřejná toaleta je absolutně na zvracení a i když si to každá návštěvnice uvědomuje, stejně ony veselé pozdravy ve formě použité vložky, menstruační krve nebo dalších tělesných produktů zanechá. Z vedlejší kabinky se ozval dětský hlásek, odhadem tak 10 let: "Mámíí, tady není štětka, jak to mám teď z tý mísy dostat??". Odpověď od maminky mě však velice zazdila: "Nech to tam, tady to je stejně jedno. Ani tam na nic nešahej, je to tady pěkně odporný.", což dítě poslechlo tak doslova, že odešlo i bez spláchnutí. Když jsem za tímto dítětem a matkou, která je evidentně HODNĚ na pořádek, odcházela, bylo mi už jasné, proč je každá veřejná toaleta tak špinavá. Moderní maminky totiž učí základním hygienickým pravidlům - na veřejné toaletě radši nešahej vůbec na nic. Ať už je to splachovadlo nebo třeba koš. Nemám slov.
Což mě ovšem přivádí na myšlenku - pokud toto dodržuje řekněme skoro každá žena...jaké zlo teda je šáhnout na splachovadlo, když sahala na kliku, kterou kvůli zavření dveří ohmatal úplně každej?

9 komentářů:

  1. No jo no. ale vono takový hovno :D Zase si vemte když je pěkně tvrdý a vy ho můžete vzít a pěkně po tý zdi rozetřít, to má pak člověk pocit jak kadyby vytvořit mistrovské dílo. A třeba obrazu od nějakýho Leonrda si nikdo nevšimne, ale udělejte to ve škole na záchodě a uvidte jakou budete mít \"návštěvnost\" a sledovanot. (P.S. Nic není z vlastní zkušenosti)

    OdpovědětVymazat
  2. jasne, takze kde jsi to udelal? :-i :DD

    OdpovědětVymazat
  3. Nojo, ale to neřeší zrovna ty hovna na zdi... Přece s prominutím nesere proti zdi :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ajs, že ty jsi ten obávaný Lord Hoven. :D (pro neznalce: použijte google)

    A ZuSko, to balancování nad mísou si máme jak přestavit? :D

    Jinak naštěstí, na mužských záchodech se toto ani nějak neděje. Jenom radobyvtipné hlášky a tak, ale rozetřené hovna, přilepené vložky... A potom, která půlka lidstva je čistotnější. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Vojta: Já nevim, proč máš potřebu si to balancování představovat.. já si taky podle Ajsova vyprávění hned nepředsvatuju, jak někdo tapetuje celej záchod s prominutím pěkně tvrdým hovnem místo válečku :)

    jinak hezká glosa na závěr, ZuSko :D

    OdpovědětVymazat
  6. 4loar: no zrovna to si vysvetluju tak, ze clovek zjisti ze neni papir, tak se utre rukou a...no comment :D
    4Vojta: jj, presne tohle jsem rikala na letosnim FF, kdyz jsem tam nachazela pouzite vlozky, odpadky a dalsi poklady ve sprchovem koutu - \"a pak ze chlapi jsou prasata\"
    4Lenci: o dekuji, vedela jsem, ze ty jako jedina to ocenis :-i

    OdpovědětVymazat
  7. Přesně. Chlapi jsou čistotnější, jen to slečny nepřiznají. :D

    Jinak, kdy bude report z FF?

    OdpovědětVymazat
  8. No jako u nás ve škole je to podobný :D Máme 3 záchody...1 je ucpanej hov....,2 je špinavej od krve a 3 nesplachuje..tak si pak vyber že :D

    OdpovědětVymazat
  9. Naše hajzle v Siemense sú v pohode :-i na dámskych som ešte nebol, lebo stále hľadám vhodnú príležitosť :D

    OdpovědětVymazat