pondělí 27. srpna 2012

Hurá do výprodeje!

A opět tu máme zklamání pro čtenáře mužského pohlaví. Jelikož si v poslední době opravdu užívám výprodeje, vytvořila jsem následujících pár fotek s cílem ukázat, co kde lze teď sehnat za super cenu. Berte samozřejmě s rezervou, protože co se líbí mně, nemusí se líbit vám ;).


F&F, Tesco, 629,-Kč - Úžasné áčkové šaty, ke stažení páskem v barvě, na zádech jde vytvořit jemná mašle.



F&F, Tesco, 359,-Kč - Pouzdrové šaty s lakovaným páskem. V prodeji je ještě varianta v odstínu meruňková-černá-bílá, ale ta se stále prodává za plnou cenu.



C&A, 498,-Kč
- Výrazné žluté šaty s rozšiřující se sukní, zavazováním za krkem a krajkovými vsadkami. Šaty se mi líbily hned jak je začali prodávat, jenže při pohledu na cenovku jsem našla částku 798,-Kč a to se mi až tolik dát nechtělo. Stačilo tudíž počkat, občas se v C&A stavit a...:D.


C&A, 498,-Kč
Tyhle šaty si navíc doslova říkají o colorblocking:




C&A, 498,-Kč - Multicolor šaty v řeckém stylu s tyrkysově modrou spodničkou, vrchní část mírně průhledná. Šnůrka na ramenou umožňuje mít látku staženou úplně (jako na fotce) nebo povolenou do šířky cca 10cm.



A poslední naprostá bomba jsou výprodeje plavek opět v Tescu. Jelikož se v září chystáme k moři, koupila jsem si plavky navíc pro případ zničení mořskou vodou nebo v místním aquaparku, cena vršku 62,-Kč, spodek 50,-Kč. Pak jsem ještě koupila dvoje jednodílné na kondiční plavání v místním nově zrekonstruovaném bazénu (bylo to opravdu nutné, protože v pondělí jsme vyrazili s Jiminkem a já jsem neustále musela upravovat vykukující části těla z dvoudílných plavek :D), cena obou shodně 239,-Kč.



Co hezkého jste vy sehnali letos ve výprodeji?

6 komentářů:

  1. tolik hadrů :D tie modré pruhované sú super na pohovory :D

    btw, všimla si si, že tvoja modelka nemá hlavu? :-i :D

    OdpovědětVymazat
  2. Reklamace: Já chci i tu poslední fotku s modelkou, která navíc má hlavu. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ty pouzdrovky!! Woow! Vážně ti tenhle "ženský" styl sluší, mnohem víc, než to, jak tě běžně znám ve škole :) Opravdu super, i krásná kombinace žluté a zelených lodiček :)

    OdpovědětVymazat
  4. Doprčic ty první a druhý šaty mi úplně zlepšily den, hned se mi bude radostněji povlékat postel! :D Doufám, že tě aspoň donutí se přestat hrbit. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ty pruhované šaty jsou nejlepší, taky Ti nejvíc sluší :-)
    Já toho letos moc nesehnala, nějak je to horší a horší s tím výběrem...

    Paris-London Giveaway

    OdpovědětVymazat