úterý 1. května 2007

Zebra

na přechodu pro chodce...
Po náročném týdnu plném příprav na zkoušky, dělání dortů, psaní zkoušek a stresu jsme si vyhradili den speciálně na odpočinek a vypravili se na výlet. Nutno poznamenat, že moje důvěra vůči starému autu, které nám bylo před prodáním zapůjčeno, byla mírně, ale opravdu jen mírně nulová , nicméně jsme úspěšně dojeli do předem neznámého cíle, Královédvorské ZOO. Po hezkých několika hodinách, kdy jsme procházeli mezi výběhy, fotili, já jsem checkovala každé dětské hřiště, za což jsem byla kárána nejedním pohledem, jsme se konečně vzhledem k pokročilejší hodině vypravili směr východ. Většina zvířat už byla schovaná, ale kde se vzala, tu se vzala, zebra. Tak hodná zebra, že přišla blíž a nechala se vyfotit. Jak? No nějak zhruba takhle. No nechtěli byste ji domů? .

A zde malý bonus. Jelikož je mi v poslední době vyčítáno, že jsem dlouho nezveřejnila nějakou fotku sebe, tady jednu máte. Která jsem já? (nápověda pro rýpaly typu Jimi - ten hroch fakt ne ).

5 komentářů:

  1. ta fotka s tou zebrou je vzhledem k podmínkám absolutně dokonalá :D
    a ta druhá je taky bezva, nicméně, žes tam zas mírně padala? :))

    OdpovědětVymazat
  2. Já, já. já to vím. Jseš ta blondýnka ve žlutém. :) Co dostanu za správnou odpověď? :D Že by rozhovor na ICQ delší než PĚT minut? :D

    OdpovědětVymazat
  3. Suzy: No dovol? :P

    Vojtíšku, čo by si ešte nechcel? :D

    OdpovědětVymazat
  4. ZuSka je urcite to strasidlo ve zluty mikine, ze? :D a hec ja tam nejsem :P :D

    OdpovědětVymazat