pondělí 2. července 2007

Festival Fantazie 2007 II.

bu bu bu bu bu
Přišla neděle a my jsme nechutně brzo ráno (chápejte jako v deset ) vyrazili do kina na Happy Feet. I když jsem tento film viděla několikrát, protože se mi fakt líbí, stejně mě ani tentokrat nezklamal a navíc musím poznamenat, že na tom velikém plátně to bylo fakt žrádlo. Jelikož byl pak program přinejmenším pro nás silně nezajímavý, zakempili jsme v tělocvičně a tak jsme pospávali, až jsem dostala spásný nápad. Vybavila jsem si totiž, za jakým účelem jsem přivezla několik prostěradel, takže jsme začali vyrábět dostatečně emotivní duchy. Nejenom já jsem se zapojila s pořádnou vervou, dokonce i Jimi se pustil do práce. A to už je co říct .
Můj duch dopadnul poněkud...společensky znaveně. No nelekli byste se, potkat tohle v jednu v noci při návratu z hospody? .
Nakonec se nám povedlo i z Janiny náruče vymanit Jacka. Nutno ale poznamenat, že se do prostěradla sice nadšeně cpal, nicméněm myslím že svého ducha ani nedokončil. Tady ještě výrobní nadšení.
Kluci v akci. Nemůžu si pomoct, Jackovy oči vlevo mi strašně připomínají prsa. Ale že pořádná .
Programově poněkud slabší den jsem já poněkud zazdila tím, že jsem si skoro urvala ruku po cestě na Infantil Con, kde jsem zjistila, že ač to cosi černé, co vyčnívalo u dveří vypadalo jako závěs, jednalo se o masivní železné dveře, které byly tím pádem i mnohem tvrdší. Poté, co jsem proseděla v celkem solidních bolestech se sáčkem ledu na rameni hodinku Infantil SG Jukeboxu, vydali jsme se ještě na už tradiční noční horor. Z Krvavé sklizně jsem bohužel viděla jen úplný začátek, protože pak mi zazvonil mobil a zbejvající hodinku jsem visela na drátě . ...pokračování příště...

1 komentář:

  1. no narozdíl od vás, JÁ sem programělam plnej samejch dobrejch věcí :P takže to tvoíje \"nás\" koukej příště přepsat na \"nás bez Jogi\" thx ...

    OdpovědětVymazat