pátek 15. prosince 2006

A co si myslí Skalická?

Skalická si nemyslí, Skalická spí
Mám takové zvláštní období. Nemůžu spát. V deset padnu do postele a koukám. Koukám, koukám, koukám, až jsou dvě-tři a já konečně usnu. Nemusim tedy vysvětlovat, jak vypadám když vstávám v šest. Pak nakráčím do školy...a jistě si dovedete představit, co následuje pak. Písmena vidim třikrát, oči otevřený na malou škvírku a jen čekám na porážku. Až náhle zjistím, že už nečekám. To se mi stalo i v pondělní hodině ekonomie. Učitel nakráčel po zazvonění do hodiny, typickým zahřměním si jako vždy sjednal klid a začal vykládat. Banky. Jejich princip, způsoby. Téma jak noha, to by zabilo i zdravýho. Ani se nedivím, když jsem zhruba po deseti minutách nudnejch keců odebrala do říše snů, ležíce na svém věrném svetru. Tak si tak klidně spinkám, banky mi můžou políbit...dědu a náhle se násilně budím. Násilně proto, že do mě Jana drká, jelikož nade mnou učitel stojí a na něco se mě ptá. Představte si, jak bystří jste bezprostředně po spánku a já v tomto vstavu zoufale luštím, co po mně chce. "Kolik si teda myslí Skalická, že to je pěněz?", opakuje učitel nevím pokolikáté větu a já teda aspoň zvedám, že když už nevím, o čem mluví, aspoň se na něj podívám. Třída vzápětí vybuchuje smíchy a zřejmě to má i důvod, jelikož když po chvíli trochu procitnu, zjišťuju, že mám přes půlku obličeje obtištěnej vzorek svetru, z koutku mi visí slina a učitel ne vyloženě spokojenej s mým mlčením a rozespalým mžouráním bez odpovědi odchází k tabuli. Když pak na konci hodiny obchází třídu a kontroluje, kdo si psal zápisky, mně suverénně píše zápis do kázeňského sešitu. Jen by mě zajímalo, kde přišel na to, že jsem si je nepsala .

6 komentářů:

  1. Skalicka je hovado.Cele noce stravi na netu,a potom se divi ze ve skole spi....

    OdpovědětVymazat
  2. anonymoj: ale aspoň má kamarády, co se jí zastanou a díky nim taky nemusí celý odpoledne trávit tím, že bude pročítat blog někoho, koho nemá ráda, a nemusí tam tudíž ani psát trapný anonymní příspěvky ;)

    OdpovědětVymazat
  3. No, pane neznámý. Jste už krapet trapný. Když Vás to tu nebaví, tak sem nechoďte. Jak easy.

    OdpovědětVymazat
  4. Ze to vobec riesite... na takych ludi plati iba ignoracia a nic ine :-)

    OdpovědětVymazat
  5. 4Lenka: tak tak :-i :DD
    ale to porad nic neni, jsou totiz i lidi, co nemaj kamarady a proto lezou na cizi blogy a pisou urazlivy komentare, protoze jim nic jinyho nezbejva. TO uz jsou chudaci :-i :DD

    OdpovědětVymazat