neděle 8. ledna 2006

Sourozenecká láska

my se máme rádi
Včera jsme, zas po týdnu, co se bratr vrátil z "koleje" (bydlí s kamarádama a kamarádkama na privátě a rodiče tomu říkají "Dům Velkého bratra", by mě zajímalo, co přesně to má s domem BB společného ), byli donuceni kvůli tomu, že je máma nemocná, vyrazit na společný (pozor, v této fázi začíná jít do tuhého ) nákup do Hypernovy. Po opravdu namáhavé cestě, které předcházelo bratrovo oblíkání se do jeho dlouhýho černýho kabátu, při kterým mě přesvědčoval, že je Neo a pak mě fackoval za sdělení, že není Neo ale blbec a poté, co mě sprdnul, že jsem ještě nevyjela s autem jsme konečně zajeli do podzemní garáže v Hypernově a vystoupili jsme.
Jistými nevybranými slovy jsem byla vyslána pro vozík a bratr zatím vykládal lahve na vrácení, co jsme vezli. Tak jsem si tak vezla vozejk, bratr šel za mnou, táhul basu s lahvema a tašku navíc a mě náhle napadla skvělá (alespoň pro mě ) věc. Řeknu vám, opravdu bych vám přála vidět mého bratra, jak za mnou, pečlivě a rychle utíkající s vozejkem , fofruje s těma lahvema a bez ohledu na kolem se vyskytující lidi řve něco o sviních . Zbožňuju bratrovy projevy .
Dobře, vyřídili jsme si to a šli jsme nakoupit, což se víceméně bez pár vyjímek obešlo bez střetů a jeli jsme domů. Co však bylo na cestě rozhodně nejzajímavější, byl náš rozhovor na téma náš vzájemný vztah. Bratr totiž celou situaci shrnul větou "Víš, proč jsme tak špatný sourozenci? Protože TY seš moje sestra!" . Zbožňuju bratrův způsob uvažování .
Finále přišlo večer v deset, když jsme se šli společně dívat na Butterfly effect. Jelikož bratr měl "útočnou", šáhla jsem k němu na skříň pro jeho cyklistickou helmu, nasadila jsem si ji a povídám "Aspoň mě nemůžeš mlátit do hlavy ". Jeho "Fakt?" a prudká rána do mojí hlavy, která mě zarazila do židle byla nejen nečekaná, ale hlavně mě donutila ke konstatování "No, tak teď už jí nesundám...". Zbožňuju bratrovo spontánní chování .
Bratřík se předvedl ještě o chvíli pozdějc, kdy se mi konečně povedlo tu helmu dobře mířenými údery dostat z hlavy a položila jsem ji vedle na stůl. Jeho "No já se bojim jako sviňa, si ji radši vezmu, abych se třeba nezabil o topení, kdybych náhle leknutím prudce trhnul hlavou.". Zbožňuju jeho odvahu a způsob, kterym řeší nebezpečný situace .

Jinak, ač je to lamer ze všech největší , dal na csfd.cz Butterfly effectu 5/5. No proto

4 komentáře:

  1. Este ze tak svojho braceka zboznujes :-i

    OdpovědětVymazat
  2. Já tě chci za sestru, neboť můj mladší brácha je 122% suchar. Žádnou srandu nepochopí. Ach jo....

    BTW: díky za odkaz

    OdpovědětVymazat
  3. tak ja si to s tebou klidne vymenim ....aspon bych ji nemusela zabit :DDD

    OdpovědětVymazat
  4. No, musim rict, ze mam taky segru, a musim rict, ze oproti Tobe je naprosta sucharka. Sice bych ji nevymenil ani za nic, na to jsem si uz na jeji vriskani docela zvykl, ale reknu Ti, ze tyhle blogy mi aspon trosku rozveseli pracovni pondelni rano :-)

    OdpovědětVymazat