pondělí 9. října 2006

Vysílač podruhé

a je ze mě mrzák
Přečetli a hlavně splnili jste zadání? Tak tu máme výsledky. Od mého zoufalého volání o pomoc se přesunujeme o 4,5kg máslového krému dál do chvíle, kdy se vrhám na promazávání a stavění jakéhosi základu. V tomto momentu má můj miláček, pokud mi paměť neselhává (ehm, berte prosím s rezervou ), 4,5kg.
Teď se přesunujeme za dvoukilovou kuličku modelovací hmoty. Při zadělávání sice téměř umírám, ale není to ani hoďka a já už vyvaluju na potažení. Moje touha potáhnout to jedním kusem, aby to bylo pěkný, naráží na malý problém. Když se mi podaří rozválet modelku do stejnoměrného plátu o velikosti tak metr krát metr, zůstává zásadní problém v tom, KAM si ten dort jako dám, až ho budu potahovat. Jelikož je vám všem jistě nad Jaromíra jasné, že to nějak vyřeším , nakonec je to opravdu tu - uprostřed kuchyně stojí obrácenej koš na prádlo, na něm na tácu dort a já tam s mohutným rozmachem otáčím vyválený plát. Kdybych se i trefila a jedna strana nezůstala holá, musela bych si to každopádně pochválit (právě z důvodu potažení stranou, co byla na folii, se dort neustále leskne a není možné ho bez toho vyfotit. Vzadu si můžete povšimnout puzzle )
Další hodinka-dvě v trapu a kopec už je i zalesněnej. Táta uchváceně poskakuje kolem, neustále na to zírá a mně je rozhodně jasná jedna věc - stráví noc u ledničky a bude ZÍRAT ).
Odpusťte mi drobnou kulturní vložku, ale nemohu jinak. Nastává nedělní odpoledne, vež už mám hotovou a vracím se z brigády s kuřecím steakem se šunkou a sýrem tak výtečně krásným, že si ho prostě musím vyfotit. Ach jo, už aby byl zas víkend .
Abych vysvětlila perex, v sobotu večer jsem finišovala věž a jak jsem to tak měla na lince, tak že jako couvnu a prohlídnu si to, jak to vypadá z dálky. Udělala jsem jen JEDEN malinkej krok a... přepadla jsem přes odpaďák, co za mě nějakej inteligent postavil . Bohužel to bylo přímo na hned za ním stojící skříňku, takže následky byly katastrofické. Do žeber jsem si bodla kráječ na chleba, o mikrovlnku jsem si málem urvala ruku a o hranu skříňky jsem se praštila do kříže. Bohužel jsem pak neměla sílu na nic jinýho než na totální výtlem . Ale teď už zpátky k dortu. Je cca pět hodin večer a já už mám poslepováno. Všechno díky pár špejlím drží na svém místě a já jen čekám a kochám se. Musím uznat, že tohle byl zatím dort, co jsem si nejvíc užila. Abych nezapomněla, tenhle drobeček a miláček podzimních narozenin šéfa váží 7,8 kg. Asi mám z toho neustálýho přenášení kýlu .
Tak co myslíte, zvládla jsem to? .
A miiro, abys věděl, tak víc hlav víc ví .

8 komentářů:

  1. Já chci oboje :D Kousek dortu a stejk :\'D Btw: Congratulations, já bych to nezvlád :-i :))

    OdpovědětVymazat
  2. Gratulujem :-) Ja som ti veril ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. očekávám část poslední, o transferu tohohle.. dortu :D páč to by taky ještě mohla bejt sranda :-i :D

    OdpovědětVymazat
  4. Hele, ty GSM anteny mas blbe natoceny - to placaty ma byt do prostoru...
    Ale jinak super... Ja chci taky nejaky hezky dort?

    OdpovědětVymazat
  5. No, kdybych měl klobouk na hlavě, tak bych řekl smekám, ale jelikož nic nemám, tak máš smůlu.... :))

    Jinak, nechceš mi udělat dort na narozeniny? Právě, že je mám v lednu...a dort by bodl.

    OdpovědětVymazat
  6. Vypada to uchvatne :]

    Btw, to je pro reditele radiokomunikaci, nebo co? :D

    OdpovědětVymazat
  7. ty seš teda praštěná =)).moc pěknej dort!!

    OdpovědětVymazat
  8. jéé to je krása, jsi fakt šikulka :o) já bych se zmohla maximálně na nějakou placku se strašně napatlanym krémem :(

    OdpovědětVymazat