čtvrtek 4. května 2006

Deník horizontální pracovnice 3x11

ano, fotky
Ráj Výšiny, Pece, kraje, Republiky, světa. Zatím jen mnou obydlená 18ka. Ještě se nikde neválí šminky a neposlouchám blbý kecy. A je to asi třetí den, protože na topení už se suší mp3přehrávač.


Detajl mé úžasné čipové karty, co se nejen ukázala jako ohnutá, také byla nalomená a poškrábaná. A pak se nemám plazit mezi Výšinou a Horizontem jak blbec .


Tohle jste mohli vidět už minule. Kdo jste neviděl, máte smůlu, ještě jsem nezprovoznila starý fotky . Nicméně sníh už celkem odtál a nebejt dole ta krabička od cigár, tak bych si to snad i sjela .


A tady už zmíněná oduševnělá fotka. Jen kdyby se to rozjelo, tak bych se totálně rozštípala na asfaltu parkoviště a ještě bych dodělala foťák .


Krajinka zřejmě docená ten samý den. Furt bych řekla, že to v pozadí je Studniční hora, jak mi vysvětloval Pepa, ale ona to bude Sněžka...ne? .


Hostina. Jak jsem říkala, Automatka se vrátila a já jsem jí šla honem obětovat paštiky po Havířovačkách. Ještě asi hoďku tam chodila a měla na nose paštiku .


Moje totální zabydlení v posteli. No comment, kdybych měla nějaký jídlo, tak by bylo zaručeně pod polštářem .


Něco mezi (Č)čertem a upírem v mojí posteli. Vážně lituju, že se Ilona nevrátila ve chvíli, kdy ležel na její posteli. Ta by z toho asi neudržela stolici .


A na závěr místo, které mi nejvíc pomohlo všechny pobyty přežít. Vážení zaměstnanci, zde můžete využívat internet denně od 8:00-20:00. Po jisté mojí "úpravě" časovače nonstop .



A to je vše, přátelé. Praxe na Horizontu, budiž ti země těžká a už se nevyhrabeš. A všichni! Hoří hnusný hnědobílý horský hotel Horizont, HURÁ!! .

3 komentáře:

  1. NEHOVOR tomu Mp3ojka!!! To je tak nehorazne ZLEEEE :-/ fuj :-i

    Inak gratulujem :-)))

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, som Tomas a prave som si dopozeral foto na tvojom blogu a mam jednu otazku, tyka sa toho certa - cierneho psa: mohla by si mi prosim ta napisat na moj e-mail tomy.85@post.sk ze co to je za psa, aka to je rasa, lebo ja mam pocit, ze mam presne takeho isteho ako ty, ale nikde neviem zistit co to je, mam ho z utulku. Tu si ho mozes pozriet http://pal.blog.sme.sk/c/41010/Zo-zivota-nasich-dvoch-psov.html
    Velmi by ma potesila tvoja odpoved za ktoru ti vopred dakujem. S pozdravom Tomas Pal

    OdpovědětVymazat
  3. Teda moje čipová karta, na kterou jsem chodil do školy a platil s ní jídlo, byla ohnutá ještě víc a nalomená taky a fungovala... Teď už nefunguje, protože nám místo červenejch daly zelený. Ale však já si ju zas ohnu. :-)

    OdpovědětVymazat