pondělí 1. května 2006

Deník horizontální pracovnice 3x09

kyslíkové masky nasadit, atmosféra nedýchatelná!
Dobrý bože, neptejte se, jak se mám. Zatím skvěle . Spoluosazenstvo totiž opět nasadilo ignoraci a významný pohledy, ovšem pozor, novinka! Zamykání věcí do skříní. (poznámka v závorce - absolutní sranda, děvčátka to přes noc vzdala, ovšem já ne, teď si JÁ demonstrativně zamykám skříň. Co kdyby mi chtěly ukrást kameny, žejo . Ale ne, abych byla konkrétní, preferuju, když se mi nikdo nehrabe ve věcech). To víte, my co krademe, před náma nesmí nic ležet . Nemůžu si pomoct, zatím se tím stále bavim. Slabá chvilka, někdo na mě zírá. Nahazuju absolutně dementní výraz a ještě dobrou hodinu mě pozitivně živí jejich následný výraz .
Co se další věci našeho společného soužití týče, včera jsem docela zírala. Viděla jsem CELEJ Matrix Reloaded, ač děvčata chtěla zírat na jinej kanál. Ale to je stejně sranda, na něco se dívám, ony taky, nic. Zvednu se, jdu třeba na záchod, vrátim se a televize je najednou přeladěná jinam. Já přece nekoušu, děvčata .
A abych nezapomněla, už jsem poprvé mluvila s tou novou holkou z naší školy z prváku, co furt všude dolejzá za Ilonou. Rozhovor je doslovný.
"Musíš kurva pořád větrat??
"Jo, vadí ti to hodně? ."
"Jo, je tady kosa jak v píči."
"Tragéédiéé ".
Ačkoliv teda musím poznamenat, že mě vážně překvapilo, že jsem se ráno probudila, mám dojem, že se ještě zkamarádíme .
A dnešní události? Byla jsem Ilonou seřvána, proč otvírám okno kvůli světlu a předtím si zatáhnu, že to dělá zimu (bože a pak že JÁ přemejšlim kolenem . Abyste chápali, na cukrárně jsem si půjčila knížku a fotila jsem si v ní obrázky, co se mi líbily. Jenže na pokoji děvčata spinkala a měla zataženo, tak jsem dycky otvírala okno a fotila to na něm, páč náš pokoj je tak jako tak temná kobka. No absolutně logické, ne? ). Absolutním vrcholem se ovšem stala chvíle, kdy se Ilona vrátila z chodby, kde se někoho ptala, jestli by se mohly nastěhovat zpátky. To byla jediná chvíle, kdy jsem zalitovala, že mám ve výhledu nataženej ručník v rámci eliminace stupidních pohledů a neviděla jsem jejich výrazy. Proč? No protože byly totálně doslova vyfuckovány a je jim to "strašně líto" .

A co mého vzkazu k vám týče, tak S.O.S. please someone help me, It's not healthy for me feel this way! .

5 komentářů:

  1. A ty si si myslela vcera ze pises blbiny... no tak teraz som pochopil maximalne tak 4% a to este prehanam :-i Kazdopadne, to sa ti deje preto, aby ti nebolo luto, ze uz ides pomaly domov ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta dívčina je vskutku jemné děvče :-i :-)) A co ty víš, třeba si tu skříň nezamykaj proto, abys jim odtamtud něco neodcizila, ale proto, že tam maj kytky :-i :-))

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem tě teda zatím jenom tiše četla (narazivši na tvůj blog skrzevá blog mé oblíbené sestřenice), ale huž nemoha, musím tě trošku podpořit… Nó podpořit… tj. mé oumysle jsou čisté a fakt teda nemůžu za případné následky, kdyby tě to jako spíš dorazilo…
    To máš tak… když holka chytrá jako ty, ve slabé chvilce v nadšení z vlastnictví rukou šikovných a nejspíš i slepou vírou ve výhledové tvůrčí povolání, vleze na odbornou školu původně zřejmě myšlenou pro ty, co se rukama živit musí, to se jaksi nepřeberné množství krav tupých vůkol předpokládat musí… Třeba to přežiješ, ale nic neslibuju… Já bysem to nepřežila určitě. Proto jsem taky šla z obav z lidské (čti snad-post-pubertálně-holčičí) blbosti na gympl a né na kadeřnické učiliště… Jsi prostě statečná, to máš za to. Pozdravpámbu.

    OdpovědětVymazat
  4. Hele, přinejhorším si pořid prak, a s těmi kameny si tam udělej pravidla ala ZuSka. :D

    [MMM] Yes, jsi to napsala zcela správně. Ale neboj se, ZuSka to přežije. Když už tam vydržela skoro dva ročníky. :D

    OdpovědětVymazat
  5. 4MMM: ano, velmi presne receno, mela bych s tim pocitat. Toz ja uz s tim i pocitam, jen me to dovede pokazdy prekvapit, do jakejch dalsich extremu to zachazi :D

    OdpovědětVymazat