neděle 28. května 2006

Ubrousková technika?

ano, zvládám
Abych si nemátla čtenáře, ubrousková technika aka Decoupage je něco krapet jinýho (lepení obrázků vystříhanejch z potištěnejch ubrousků na cokoliv), nicméně ta, o které se zmíním, je dělaná velmi originálním způsobem . To si takhle přesypávám potravinářský barviva do nádobek a povede se mi to rozsypat po stole, takže mi nezbývá než to něčím utřít. Nejen, že z toho mám kvásně rušovouškej stolečšek, další den v tom najdu "další" klad. To si jdu takhle kolem koše, slabá chvilka pohledu do něj (ano, když už jsem u toho, dnes odpoledne jsem dostala sprda, že nevybírám kočce záchod. Výmluva, že nemůžu za to, že tam dneska v poledne vběhla a desetkrát se tam vydělala, neprošla ), chvilka nevhodná pro lidi, co dbají na hygienu a měla jsem skutečný skvost. Ještě vyžehlit a je to. Teď sice nevim, co s tim, každopádně je to kůl .



2 komentáře:

  1. "perfektně čisté a opravdu dokáže vyčistit i zaschlé skvrny.." to jsem zrovna slyšela v televizi za sebou, mám se podívat, jaký zázračný prostředek by ti zase pomohl vyčistit ten ubrousek? :-i :D

    OdpovědětVymazat
  2. Teda, jsi vymyslela nový styl Decoupage ala ZuSka. Jenom nevím, jestli se vhození, a následující den vylovení ubrousku z koše ujme. Ne každý se přehrabuje v popelnicích.

    BTW: To jsi nemohla říct, že tvoje upgrade-kanárek-kočka má STŘEVNÍ CHŘIPKU?

    OdpovědětVymazat