neděle 8. května 2005

Dámy,pánové,mimozemšťané,

tak TOHLE bych klasifikovala jako problém
Předem upozorňuju,že jestli čekáte,že jsem v jiným stavu tak se pletete Jde totiž o mé PC.Ta hodně dlouhá tenká hadice,taktéž zvaná kabel ,jaksi odmítá fungovat,takže jsem (teda né vyloženě já,ale moje PC ) odtržena od okolních pc a hlavně netu (něco jako Flashdisk se u mě nevyskytuje,takže jsem i obrázky z předchozího blognutí přenášela potupně na disketě ) To,na co teď čekám,je až se bratr ve čtvrtek (bože,jak to vydržim?? ) vrátí z koleje a hodí to do pucu (kdo hádá,že momentálně okupuju jeho pc,ten se trefil ) Každopádně toto omezení (jsem si skoro jistá,že mi lenost zabrání chodit o patro níž ) s sebou přinese volnej čas (jestli někdo podáte návrh,ať se teda učim,tak se neznám ),z čehož by mohla plodit nějaká tvorba šílenost No,tak uvidíme

4 komentáře:

  1. To je fakt velkej problém :)
    Mám návrh jak výužít část volného času........Co takhle třeba douči kamarádku (mě) nebo se koukej na Medicopter 117 (na Nově od 17.15) a máš vystaráno. Semnou teda určitě :)))

    OdpovědětVymazat
  2. 4Jogi: koukám někomu opravili net a hned je mu do zpěvu :-/ :-i

    OdpovědětVymazat
  3. Uplně se dokážu vžít do tvojí situace, která je víc jak kritická :) Nedavno se mi totiž stala podobná věc, byla jsem bez netu, a teď se podrž, celý čtyři hodiny! Tím mi vznikly neuvěřitelné čtyři hodiny času! Uplná krize pro člověka, kterej je zvyklej bejt v časovym presu a ještě ke všemu permanentně pověšenej na netu. Fuj, už to nechci nikdy zažít :)

    OdpovědětVymazat