úterý 19. dubna 2005

Alexandr veliký byl fakt veliký...

nebo možná ne,ale každopádně se to táhlo jak přežvejkaná žvejkačka
Rok se s rokem sešel a přišel čas přijímaček. My,kterých už se to naštěstí netýká, jsme proto byli včera obdařeni ředitelským volnem (a Červeným trpaslíkem ) a dneska jsme byli donuceni (ano,někteří doslova donuceni /"Prosíím,omluvíš mě,já to nechci vidět" "Pudeš tam a basta! / ) dnes vyrazit do kina na Alexandra Velikého.Jelikož jedinej film,kde jsem snesla Kolíka Farrella byl SWAT a to jen tu minutu,kdy mu ten zlej típek propíchnul ruku nožem ,velmi jsem se těšila (). Ráno jsem preventivně zaspala a vzápětí se k tomu přidal fakt,že jsem zapomněla v jakým kině to je,takže docela normál .No pak jsem to rozpočítala (ententýky dva maníky ...) a dav před kinem mě přesvědčil,že jsem zvolila správně (sice to taky docela dobře mohla bejt jiná škola,ale tolik jsem zas nezlobila ) Po chvíli nudného čekání jsme na navalili do kina,kde bohužel moji žádost,ať jdem do první řady,ostatní zamítli,takže jsme byli skoro nahoře .
(to mi připomíná,jak jsme ještě v devítce šli na přednášku o Antikoncepci do stejnýho kina...skupinu jsem vedla já,takže v první řadě sedělo nás pět,pak pět prázdnejch řad a úplně vzadu namačkanej zbytek .Tak jsme tam tak seděly vepředu a přednášející se na nás,jakožto nejbližší,otočil /ehm,teda spíš na mě / s dotazem,jak se jmenuju.Ve chvíli,kdy jsem soustředně zkoumala strop () mu mírně zaražená spolužačka sdělila,že se jmenuje Táňa.Přednášející vzápětí spustil něco ve smyslu "Tak až bude tady TÁŇA brát antikoncepci,tak by si měla třeba na zrcadlo napsat,ať nezapomene na prášky,aby se nedostala do PRŮŠVIHU!!!" Spolužačka rudá až na...,no nechci říct až kde a my všichni mrtvý smíchy (fakt,že když se lehce vzpamatovala tak mě začla škrtit radši nezmiňuju )
No, těsně před filmem jsme se ještě lehce přeházely,abych vedle sebe měla Řízka (ehm,to by mě zajímalo proč má přezdívku v mužskym rodě když je to holka ...ale to bych asi jako autor vědět měla,co? ) pro případ,že bych se bála Film začal a s nadšením zdechlý ryby jsme se začly koukat .Joo,seděla jsem tam já,takže se nedá očekávat,že jsem si odpustila nějaký poznámky (za což mě pak Markéta z druháku na zastávce pokárala,protože jsem prej ve chvilce,kdy byla fakt dojatá,protože to vypadalo že Alexik umírá,pronesla A teď by mu měli useknout hlavu,aby to zkrátili . (samozřejmě jsem měla na mysli jeho utrpení a ne film ). Docela hezká byla chvilka,kdy se Alik začal vyznávat tomu druhýmu típkovi (jako vždy dokonale popsáno ) a padla věta,něco ve smyslu ..jen tebe miluji!!...Následnej řehot celýho kina trochu neunesl nějakej típek za mnou,co tak mile na celý kino poznamenal : "Miluju neznamená píchám.Já taky miluju svou mámu." No,postupně jsme tam začali umírat (i když usínat je přesnější..i když,někteří vypadali jak v posledním tažení ),ale musim se pochválit,vydržela jsem až do konce .Pak přišla jedna tak úžasná scéna,že jsme málem nadšením všichni do jednoho zařvali radostí ...škoda jen,že to byly závěrečný titulky

9 komentářů:

  1. Tenhle film jsem neviděl, takže nemůžu posoudit ;-) Ale ten citát je fakt dobrej :-))

    OdpovědětVymazat
  2. jó, ta přednáška tenkrát byla dobrá:D "A aby si Táňa nezapomněla vzít antikoncepci, napíše si na cedulku "Nezapoměň na prášky!!" a dá si jí na kartáček.." :-i :)) (Btw. mám takovej dojem, že se ptal tebe a tys ukázala na ní a řekla: To je Táňa :DD )

    OdpovědětVymazat
  3. fakt? :D to jsem až taková svi...ee,kamarádka? :-i :DDD

    OdpovědětVymazat
  4. O filme Alexander Velky som vedel ze to bude blbost uz vtedy ked som sa dozvedel ze jeho matku bude hrat Angelina Jolie, inak od Kolika mladsia o asi 7 rokov :-)))

    OdpovědětVymazat
  5. Jimimu: Film jsem nevidel a asi ani neuvidim..Ale myslim, ze podle tech 7mi roku se kvalita nepozna...nektery lidi muzou treba vypadat o deset let mladsi a nekteri zas naopak:o) Kdyz takova Nicole Kidman muze vypadat jak W.Woolfova, proc by Angeline nemohli priplacnout nejaky ty vrasky.
    ..Ale oni ji je asi nepriplacli, co? :o)

    OdpovědětVymazat
  6. Zusce: To s tou antikoncepci na kartacku mi zni, jako by to byla nejaka kazdodenni samozrejmost. Jako by to brala kazda holka kazdej den. Asi tak, jako nam kdysi davali povinne kazdej den o velke prestavce ty hnusny prasky na zuby...Existujou vubec jeste holky, ktery chteji zustat panny az do svatby?

    OdpovědětVymazat
  7. Jardovi: Ona ta hormonalna antikoncepcia ma aj ine ucinky ako len zabranenie tehotenstvu ;-) Zlepsuje to cyklus :-)

    OdpovědětVymazat
  8. 4Jimi : no to jo,ale precejen doba udava neco jinyho ;) (teda jak komu :])

    OdpovědětVymazat
  9. Byla sem tam a ptvrzuji vše co je tu napsaný. Ty komentáře byli ale fakt svělý

    OdpovědětVymazat