středa 13. dubna 2005

Tak jsem o to přišla...

nechci bejt nějaká tento,ale je to pěkně v...
Dneska při třídnické hodině si třídní všimla mých rukou,kterýma jsem si podpírala dosti znuděnou hlavu (tohle je jediná chvíle,za kterou se proklínám že jsem nebyla zúčastněnější ) Její následující věta,která nebyla nic jinýho než "To půjde dolů!" mě málem stála srdce Na moje pokusy o vyjednávání ( " A co když jich pár uberu? " "Kolik je pár?" /můj smutnej pohled na ruku/ "Noo,dva? ) nebyla kladná reakce,takže už nikdy ve škole nebudu moci nosit tyto krásné (rady spolužáků,ať to teda nosim na nohách,byly sice milý,ale přecejen...) náramky a své věrné přátele :


(omluvte sníženou kvalitu,klepou se mi ruce z toho,že už je nemůžu nosit ) Budiž vám země lehkááá

9 komentářů:

  1. Nuz, darmo si sbirala cecka :-i

    Btw nos to na krku ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Co je to za blbost? Jak ti muze ucitelka neco takovyho zakazat? Jakej ma duvod? (Nereknu, dyby to byly nejaky pankacsky bodliny, anebo hodina praxe, kde kazdej musi dodrzovat nejaky bezpecnostni predpisy a nosit bily plaste a tak, ale jestli je to normalni vyucovani, tak nema pravo. Jestli nekterym lidem vadi, kdyz nekdo vycuhuje z rady poslusneho stada ovci, tak je mu potreba rict do oci, ze komunismus uz SKONCIL.) Mam pocit, ze si ucitelky o sobe moc mysli.

    Jestli to chces nosit, tak to nos a vykasli se na ucitelku, protoze za tohle ti nemuze nikdo nic udelat. Dovedes si predstavit, ze by ti reditel dal dvojku z chovani za to, ze nosis na ruce naramky? Myslim, ze uz ses velka holka a ze to chapes a ze se nenechas nikym oblbovat. Protoze Tvoje napady a vsecka ta tvorivost jen dokazuje, ze mas osobnost. Nenech se tlacit zpatky. To me tak rozciluje, kdyz slysim ze je u nas jeste spousta lidi, kteri individualitu utlacujou misto aby ji podporovali. Klidne ji tohle vytiskni a dej precist. Nebo ji mam napsat dopis?
    Ale to by meli udelat spis rodice. Rict ji, ze proste existujou lidi, kteri maji fantazii a kteri dokazou vyvorit neco novyho. Zatimco tyhle stary babky umi jen porad dokolecka opakovat to samy, protoze "tak je to spravne".
    Hawgh:o)

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím, že jsem v životě nečet komentář, se kterým bych víc souhlasil (a kterej by byl tak dlouhej :-)) ). Nemůžou ti zakázat něco nosit. To by po vás za chvíli mohli chtít, abyste nosili uniformy :]

    OdpovědětVymazat
  4. 4Jarda: jde o to,že (je to soukromá škola) a podepsali jsme před přijetím smlouvu,která obsahovala nějaký řečičky ohledně oblíkání (proto ty bílý košile nebo ty moje kravaty ;])...já jsem se celou dobu domnívala,že se to týká jen oblečení,ale učitelka mě jaksi včera přesvědčila o opaku :] (tak jsem jí aspoň přišla do školy [ až do třídy :-i] dodělat ve svém stylovém kloboučku :-i :DDD)

    I jimi na toto téme pronesl komentář,zda to není proto,že učitelka závidí :)).I matikář,když spolužák řešil problém s "moc moderní" košilí,dostal od matikáře odpověď,"že ta košile je na TUHLE ŠKOLU MOC MODERNÍ" :] no nevim,každopádně to je pěknej vopruz a nemám si s čim v hodinách hrát :-i

    OdpovědětVymazat
  5. Zusce: Zahada. Zrovna u soukrome skoly bych cekal prave opacnej pristup. Tyhle skoly prece fungujou na tom, ze studentum nabizi neco vic nez klasicky skoly - protoze si za to nechavaji od studentu platit. Vyznacujou se vetsi volnosti, starostlivosti, pohodlnosti vybaveni, proste vecma ktery maji nalakat. Soukroma skola, kde se neco zakazuje - v cem jsou vyhody takovyho zachazeni? Napada me snad - ze se tim dela jakysi dojem, ze skola funguje "spravne" protoze vsichni jsou jako beranci. A to budi dojem "spravne " skoly. To, ze pak odtama lezou lidi, ktery neumi samostatne myslet - to uz nikoho nestve. A uz se nebudu rozcilovat. Tak.
    Mimochodem - to jsem necekal, ze ses ze zazobane rodiny dyz te dali na soukromou skolu:o)) ... Nebo ze by soukromy skoly uz nebyly zalezitosti "hornich 10ti tisic?":o)
    Anebo je to nejaka 'divna' soukroma skola....jo, to je asi nejpravdepodobnejsi:o))

    OdpovědětVymazat
  6. Jarda: Oni si to mozu dovolit, pretoze v sirokom okoli Pardubic su zrejme jedini ;-)
    A ta cast skoly kam chodi ZuSka neni az tak soukroma jak ten zvysok :-))) Ona plati tusim kilo mesacne, alebo sa mylim? :-))

    OdpovědětVymazat
  7. 4Jarda: jo,jsme děsně zazobaný :DD ale hlavně šlo o to,že v Pcích vyloženě cukrařina není,musela bych jezdit do Chrudimi(pak mě ještě máma chtěla nacpat na potravinu na nějakej maturitní obor,ale já jsem se na to necejtila tak jsem tady :) )
    chvílema mám pocit,že to školný se platí proto,že přijmou každýho kdo trefí
    :))) )
    a myslim že to oblíkání,že když už jsme blbý,tak ať jsme aspoň slušně oblečený jsem už vysvětlovala :-i :DD

    a platíme něco kolem dvou stovek měsíčně (sice když se to nasčítá,všechny ty doplatky atd.,tak to stojí balík,ale popravdě,dá -li se to tak říct,jsem děsně ráda,že jsem tu :) )
    asi si budu muset ty náramky nahradit o prázdninách :] (budu nosit ozdobený ruce až po ramena :-i)

    OdpovědětVymazat
  8. takže až uvidim támhle ve městě cinkající osobu, která je ověnčená tunama červenejch náramků, tak to budeš ty? 8-D :-i :))

    OdpovědětVymazat