středa 15. září 2004

Práce s počítačem...

aneb co nového jsem se naučila
úterý,14.9.2004
(ještě mimochodem ráno jsem po zazvonění budíku v 6 ráno vyskočila z postele a začla na sebe házet oblečení...pak ve dveřích mi došlo,že máme od devíti...to byl slovník )
mno,hodina proběhla hezky..učitel nás rozhodil k takovejm hranatejm bedýnkám (že by to byly monitory? ) tak sme tam tak seděli,mno a jelikož tam byly XPéčka (možnáá ),pan učitel nás učil mačkat Ctrl+Alt+Delete 2rukama (myslim že jednou mi to jde líp..přece jenom s mým pc v tom mám docela prax ..
pak jsme si založili uživatelské účty a pan učitel nám předříkával řád učebny...když se dostal k poškozování vybavení učebny,poněkud zbrkle jsem odtáhla ruce od mezerníku,u kterýho jsem zrovna zkoumala,jak dobře tam drží a kterej je v mých "povrchových opravách" výchozím bodem
učitel totiž říkal,že vylamování kláves považuje za největší žločin co se dá na počítači spáchat
..mno a kdo nechce dostat permanentní ban (DC mě hluboce poznamenalo ) na počítač,musí být k pc a zvlášť ke klávesnici zvlášť ohleduplný..
no nic,budu vylupovat doma ....

6 komentářů:

  1. Tak to mě (opět) rozesmálo, hned jsem si u toho mezerníku vzpoměla jak jsi mi živě líčila vyndání svého u sebe doma....:)) to u nás, když jsme se přihlašovali, tak jsme to nějak asi celý vzhodili O:-)) a další den se nám to ale už povedlo, holt kdo umí ten umí (ale s náma tam nikdo takovej předtim nebyl:)

    OdpovědětVymazat
  2. No, tak jestli chces z pocitacu projit dal, tak doporucuju nevypravet uciteli o svem pardubickem masakru pocitacove klavesnice :]

    OdpovědětVymazat
  3. ctrl+alt+delete jednou rukou? :-i to ktorymi prstami stlacas? :-))) mne to nejde bez zlomenia par kosticiek :-))
    u nas v skole sa raz stalo ze vyhodili stare klavesnice tak to sme vylupovali asi tyzden :-))) mam doma par suvenirov :-i Mozno to zazijes aj ty ;-) :-))))

    OdpovědětVymazat
  4. Queez:normalne:))
    mačkám pravou rukou :palec - Alt,prostředníček - delete,prsteníček - ctrl ;-))
    On-linekamoska:ste šikovný,jak se to povedlo? :))
    Miira:rada nad zlato :))

    OdpovědětVymazat
  5. Lavackou by mi to slo :-) ale lavacku mam daleko :-)
    To by som dal malicek na alt, palec na ctrl a ukazovak na delete :-))

    OdpovědětVymazat
  6. ZuSko ty musis mat vacsiu ruku ako ja 8-D :-)) Alebo aspon ohybnejsiu... to by chcelo vyskusat ;-) Nemas zajtra vecer cas? :-i :-)))

    OdpovědětVymazat