čtvrtek 29. září 2005

Hnusí se mi klučičí penis

na mě nekoukejte, to je zas ze zpovědnice
Zpovědnice. Zpověď. Co víc říct?

ahoj, jak zacit... no vcera sme s mym klukem mazlili a ze situace vyplynulo ze bych neco mela udelat... kdyz uz nic jinyho mu na nej sahnout nebo tak, k tomu sem se snazila dokopat, jenze jak se mu rozepnula kalhoty a videla ho, uplne sem se lekla a utekla :(( ja vim sem tak blba... ja me je to neprijemny ... koukat mu na nej me desi, sahat mu na nej neci a kdyz si predstavit ze bych ho mela ve svy puse chce se mi zvracet :(( nejvetsi problem je ze toho kluka moc miluju a sme spolu uz celkem dlouho a on na me nijak nespecha... dava mi nekonecno casu... ale me blby mu proste rict "milacku, miluju te, ale vyhon si ho sam" :))) to je fakt k smichu :( mela nejaka holka stejnej problem?? je to tím, že k tomu mam od prirody odpor nebo je to jen o zvyku? prijdu si ve svejch skoro 18 tak strasne neschopna... jen jak blba frigidni panna, ktera je sice pekna a kluci o ni maj zajem, ale jen nez poznaj jak ji desi ptak ohnivak :() se asi pudu nekam zahrabat... do hrobu se mnou, kravou jednou :((
  • No já bych to taky do huby nevzal.
  • Zavri oci, skousni zuby a nahoru a dolu:)
  • Moje slova. Jak vidim penis, tak zvracim. (ON)
  • Hele, když se ti nelíbí, tak si ho zkus nějak ozdobit - třeba mu namaluj oči, pusu, nos. Dej na něj mašličku. Kdyby to nepomohlo tak to jistí nějaká sexuální poradna.
  • Muzsky penis je asi stejne tak 'krasny' ako zenske prirodzenie. Keby som nebol heterosexualny chlap tak by som dokazal cestne prehlasit ze je to nieco odporne. Ma to bohapusto-podivne tvary, je to slizke a ma specificku vonu. A to este nevravim o menzese a vobec nie moc vhodnom umiestneni!!!
  • mě se taky hnusí cizí penis než můj někdy mě až fascinuje, co dokážou lidi vymyslet... ------ Btw. ještě jedna pěkná ze dneška: S mim (mim, mě vomejou ) klukem by sme spolu chteli hrozne moc spat,uz se to neda vydrzet,ale nemame kde...U nej doma ne,ma tam furt rodice a 2 sourozence,ktery se tam motaj.Ty muze poslat ven si hrat ale rodice ne,ze!U me to mozne neni,protoze s nasima se nemusi a ty sou doma furt jelikoz nepracujou tak ke me jet nemuze-nejsme ze stejneho mesta proto to je jeste slozitejsi.Muzem se predevsema jen libat a to nam nestaci,jednou sme museli ujet pred jeho spici sestrou(6) ale nebylo to ono,nikdo nas nenecha nikdy o samote,tak asi do krovi nepujdem ne?!
  • Víš co, máš s kým, ale nemáš kde? Já vím co, mám s kým, mám kde, ale nevím proč. A teď mi pověz, kdo z nás je na tom hůř.
  • Vy dva moc fantazie nemate, co? Vydrzte do zimy a postavte si iglu. no ještě že tu zpovědnici máme, páč jinak bych se závažně nudila
  • 8 komentářů:

    1. k tomu prvnimu asi neni ani moc co dodat, tezko rict kdo je na tom hur, jestli jeji kluk nebo ona

      Iglu je teda brutal :) a kdyz nevyjde iglu tak uz jedine pres telefon :)

      OdpovědětVymazat
    2. "Hnusí se mi klučičí penis" - copak on má penis i někdo jinej než kluci? ;]]

      OdpovědětVymazat
    3. ZuSko, ZuSko, neslibovala jsi, že už na Zpovědnici nepolezeš??? ;)))

      2 miira: to víš, že jo. Například koně, sloni, psi... :)) Možná by jí někdo měl poradit, ať zkusí něco z téhle živočišné říše. Třeba jí to sedne lépe :)))

      OdpovědětVymazat
    4. 4Staon: co, ja, kde? :-i
      btw. ta rada je docela dobra, zkus se nekdy podivat na zpovednici a hodit nejaky rozhresenicko :-i :DD

      OdpovědětVymazat
    5. tak to iglu je dobrej nápad..proč ještě nesněží?! :-D

      OdpovědětVymazat
    6. Nějak jsem zmáčknul enter. Nicméně tvůj vztah budu ostře sledovat.
      Tipuji název článku pro listopad 2010
      "Umělé oplodnění"

      OdpovědětVymazat
    7. je mi 12let a jsem hrozně neštastný protože mě žádná holka nechce protože mám vekýho PENISE

      OdpovědětVymazat
    8. mne velky penisi nevadi aspon stoji zato mam kluka ktery ma dost velkyho a delala sem to snim nekolikrat je proste bosskej ach ty nase blby blondyny

      OdpovědětVymazat