sobota 19. listopadu 2005

Druhá prodloužená

jak jsem se málem poblila a vysekala se na parketu
Druhá prodloužená byla velmi zajímavá. Jelikož jsem ale polovinu strávila v jakémsi stavu před smrtí (bylo mi děsně blbě z blues ), moc si toho nepamatuju. Jelikož mám dnes ale na pomoc 17 fotek, co udělal bratr, určitě si ani nevšimnete, že blognutí je jen v bodech a je krátký .

Když jsme s mámou po půlhodině čekání před sálem vrazily dovnitř, zabraly jsme místa a matka pak udělala něco, z čeho jsem měla málem infarkt. Ona totiž...VYTÁHLA PLETENÍ a jakoby nic tam začla plýst . No, když jsem se přes to přenesla , vyjímečně dorazila Kelišová, kecla mi vedle mě a kapela už začla hrát znělku.


Mistr zavelel "Pánové, zadejte se!" a to by nebyl Michal, aby nepřišel . Na moje "Usměj se, to je na památku!" se Michal sice usmál, ale bratr šikula měl ruku na blesku


Začli jsme waltzem, při kterym mi Michal neustále šlapal na nohy a pokračovali jsme polkou, která nám až na fakt, že tam hopsal jak kamzík, celkem šla


A tady už pokračujeme, nicméně Michal se ujišťuje, že si doma nezapomněl nohy . Jinak za náma je Pepa, bejvalej spolužák. Ten pak asi o hodinu a kus pozdějc vyhrál se svou partnerkou tančení s jabkem.


Po téhle sérii mistr vytasil kornout a začal po parketu rozhazovat vosk. Jeho "Klouže se to, co? Až si ten vosk pěkně rozšlapete tak už to nebude klouzat." jsem na chvíli uvěřila, ale byla to celkem chyba. Nejen u mě jsem pozorovala, že někteří mají problémy nezaměňovat tanec s krasobruslením .

Vzadu tučňáci, vepředu mistr předvádí zřejmě let kuřete . Pak nám ukázali trojitou podtáčku partnerky v blues a já jsem se do toho s kýmsi pustila. No řeknu vám, když jsme dělali tu sérii podruhý, tak jsem myslela, že se tam zebleju (já VIM, proč nechodim na řetízák, centrifugu a ani dětskej kolotoč na hřišti ). To se se mnou táhlo až k první přestávce, takže se se mnou tancovalo jak s peříčkem. Zelenym .


Jedna akční z cha-chy. Tancuju s Martinem (to je ten, co jsem mu přála a nevěděla jsem k čemu )


A jdeme na cosi s podtáčkou partnerky. Nechci sejčkovat, ale zase se mi zvedá kufr .


Pohled na pódium.


Stále je mi blbě, tancujeme čardáš. Zvlášť to točení docela ohrožuje oblek mého partnera .


A je tu přestávka, začínám zase chytat nějakou rozumnou barvu a hezky se culíme s Ňémou, kterej má, jak mi bratr sdělil, přezdívku Dír. Radši asi nechci vědět, co to má znamenat


Ještě jedna na pamatáku, tentokrát s maminkou. Všimněte si, jak to pletení rychle schovala


Ovšem stačí ukrást bratrovi foťák a počkat, ona zas začne .


Po přestávce přišla ukázka profesionálního tance. Už netušim jak se jmenovali, ale bylo to fakt kůl. Jsou členy nějakýho klubu, ale už netušim jakýho . Ale teď byli na nějaký soutěžit v Praze a umístili se čtvrtý (to tušim ). Jinak omluvám se za sníženou kvalitu, bratr je jenom natočil, tak jsem to teď pracně típala


Tam úplně plně vzadu v rohu sedím se svým tanečníkem a ten záklon partnerky se mi moc líbí (mistr to komentoval "Teda mě takhle zaklonit, tak už se nenarovnám "). Šak si ho taky za chvíli zkusim


Mistr velí "Jdeme tančit!" a vtipně dodává "Pokud vás v ukázce něco inspirovalo, tak si to zkuste ".
No... Přichází VRCHOL této lekce. Tančíme tango, zrovna ustupuju a náhle...mi tanečník za mnou podrazil nohu, na který jsem stála. Padám. Naštěstí pohotově vytrhávám tanečníkovi ruku a padám na ní. On všem ale nečeká, že se nepustim jeho ramene, takže ho strhávám k zemi s sebou . Řeknu vám, to byla paráda. Hned, jak jsem měla trochu pocit, že se držim, tak jsme propukli v takovej řehot, že se na nás ostatní otáčeli. Když se mu konečně podařilo mě zvednout (mi ujížděly boty ), tak jsem se decentně narovnala, nahodila jsem vážnej výraz a něžně jsem se zeptala, "Můžeme?". Vážnej výraz mi ale nevydržel dlouho, protože po zbytek tance jsme se doslova tlemili a došperkoval to mistr, kterej pak prohlásil, že se mu líbilo, že jeden z párů dokonce zkoušel figury, co viděl při tom vystoupení . A co na tom bylo nejlepší? Že to bratr stihnul vyfotit . Jinak to vysmátý vlevo je autor


A pozor, druhé sólo pro garde. Bratr (ne)nadšeně vyrazil a cosi vzadu tančíme. Vepředu je ale jasně poznat, že to je jeho matka. Tenhle típek skoro na každý lekci tancuje na úvodní znělku a furt dělá nějaký kraviny


Přichází dlouho očekáváné tančení s jablky. My jsme ale na druhém konci sálu. Připravujeme si jablko a začínáme útočit na vítězství. Ovšem fakt, že můj tanečník je guma a hned jak začne hrát hudba, vyrazí jiný kroky a ustoupí ode mě, tudíž nám to jabko hned spadne, nám to trochu překazí . No, to, že jsme vypadli, nebyl ten hlavní problém. Hlavní problém byl pak to jabko najít, protože se odkutálelo na druhou stranu sálu .


Přichází další přestávka a po ní dámská volenka. Dávám se na adrenalinový sporty a DOBROVOLNĚ mířím pro Michala . Zábava zaručena, učíme se podtáčku partnerky a Michal tak úplně nepobral, že nemá držet můj bok, ale svůj. Mistr stojí otočenej k nám a říká "Na SVÉM, ne partnerčině boku!". Michal nic. Pak to mistr nevydržel a řekl "Dejte mu jí tam, děkuji.", takže jsem provedla bylo vyřešeno . Tady zrovna točíme a já už to nějak nezvládám a tlemim se.


Druhé a zároveň poslední sólo pro garde. Mámě se konečně povedlo vyfotit fotku, kde opravdu jsme (možná to bude tim, že jsme se zastavili a čekali jsme )



Tak, řekla bych že druhá prodloužená byla suprová, vyjma toho blues teda . Za 14 dní nás čeká třetí, poslední, na níž si máme vyrobit zaprvý kapesníček a zadruhý nějaký upomínkový kartičky, kytičky nebo tak něco. Asi (určitě) začnu šířit svoji kytičkovou víru a pár chlapců tam ověším .
A nejpozitivnější fakt celý druhý prodloužený? Ptáčka jsme se ještě neučili!

8 komentářů:

  1. Neboj ... všechno jednou bude ... :-)))

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som sa furt tesil na nejaky blivajz na zemi a historku o tom ako sa na tom niekto posmykol :'-( :-i

    Btw na tej fotke s Nemou vypadate ako keby ste obaja mali nanajvys 150 cm :-))

    Inak super ze si ta tak bavila v predvecer svojich narodenin ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Co mas proti ptackovi? ;] Uplne nejlepci tanec, wtz!

    OdpovědětVymazat
  4. Zdá se mi to, nebo jsou chlapi strašni tanečníci ? Jak to tu Suzy píše, tak skoro jo. Ale, ten pád. Z toho si nic nedělej, mě taky nějakej dobrotivec podkopnul nohy, vzrovna, když jsem tancoval s mámkou jedné spolužačky. Si ani nepřej vědět, jak to dopadlo. :))

    OdpovědětVymazat
  5. 4incik: diky moc :D
    4Jogi: vidim :D
    4Jimi: covece ja taky :-i :DD
    4miira: aale, tak nejak mam pri nem krutej pocit, ze moje IQ je tolik, kolik je...:DD
    4Gladiator: jen jeden, jenze s nim tancuju furt, takze...:DD ale vedet bych to docela chtela :D

    OdpovědětVymazat
  6. Já taky mám ptáčka rád :)) A letkis, ten taky žeru. Inteligence sice výrazně klesá, ale být pořád chytrý taky není příliš sranda :))

    OdpovědětVymazat
  7. Gratulujem k 17000 navstevam v podstate na 17. narodeniny :D http://jimiweb.wz.cz/17000.jpg :-i

    Btw minule som zabudol napisat ze tie boticky su super ;-)

    OdpovědětVymazat