neděle 27. listopadu 2005

ZASE

mi nějakej kretén postřelil kočku
Je to pár měsíců, konkrétně druhýho května, co jsem psala, že moji kočku někdo střelil ze vzduchovky. Pár měsíců dál a je to tu zas.
Kočka sedí za dveřma a na moje volání domů nereaguje. Sehnu se k ní, zvedám jí, ona brečí bolestí. Veterina. Ostře osvětlená čekárna, sterilní smrad a kočičí kvílení. Ordinace, vyděšená kočka, tři injekce, pět stovek a za tři dny nashle. "Možná to zasáhlo nějakej orgán, ale to se uvidí v následujících dnech."
Už mě to vážně unavuje...co komu to zvíře dělá??

12 komentářů:

  1. keby slo o nieco menej zavazneho napisal by som jednu moju oblubenu vetu... takto neviem :-)
    Dufajme ze povera o 7 macacich zivotoch je pravdiva :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jaj, tak to teda je hnus! Střílet po kočkách. Hold jsou moc snadným terčem pro amatéry. Ale fakt to je hnus. Škoda, že se to neobráti tak, že by si kočka vzala vzduchovku a ...

    OdpovědětVymazat
  3. 4Gladiator: taky uz jsem nad tim premejslela...ted jen sehnat treba takovou brokarnu ve velikosti pro kocku :)) to by ten clovek cumel, az by to na ni priste zkusil znova, ona by se otocila a opetovala by palbu :DD

    OdpovědětVymazat
  4. Jaj, to by se SKUTEČNĚ DIVIL co se to děje. A přestav si potom v nemocnici, jak řiká: Pane doktore, mě postřelila kočka ! To by asi potom měl expresem někam jinam. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. No to je pekne, kam sa hrabe planeta opic... to bude planeta kocek! :D

    Ale podla mojho nazoru su macky desni flegmosi, ich len tak nieco nerozhadze... ved aj ta ZuSkina Flicka sa tvari ako najvacsi zlobor pod Slnkom a pritom ma urcite vsetko na haku... :-)) snad okrem pablbov co nemaju co robit a strielaju po nej :-/

    Ja chcem cicuuu... aspon plysovu :D

    OdpovědětVymazat
  6. Smůla, jsem ti chtěl hodit odkaz na nějaký internetový obchod s plyšovou kočkou. Ale co jsme bohužel zjistil, tak hračkařství už moc plyšáky nevedou. :-/ Dneska jsou v módě hyper- mega- super- pohybliví roboti a ještě pár věci, pro něž nemá obyčejný člověk název. Tak možná u tebe na Sk. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. no ja uz mam slubeneho kralicka na Vianoce, tak uvidim co z toho bude :-)) Aj ked najradsej by som chcel ziveho kralika :-)) Fakt, Zuzi, co je s tvojimi kralikmi?

    OdpovědětVymazat
  8. 4Jimi: mno...jsou uz tak trochu sezrany :D (ale ja jsem neucastnila, aby bylo jasno)

    OdpovědětVymazat
  9. Nahodou kralika by som si dal... na smotane... ale ziveho by som tiez chcel.. kurna to je dilema :D A este do toho ta vtacia chripka a choroba sialenych krav, dyt nemame co zrat!
    Mam novu teoriu preco ty ten (alebo ta) uchyl(ka) postrelil(a) kocku! To bude nedostatkom masa ;-) :D (ja viem ze je to blby for, ale nemohol som si pomoct ;-) takze sorry :-) )

    OdpovědětVymazat
  10. 4Jimi: Joj, takové fory na ZuSku, myslíš si, že je pochopí ? Ale jinak králik domu, nemusím. Jsme měli, a veř, že kočka je mnohem lepší :-)

    OdpovědětVymazat
  11. 4Gladiator: dalsi narazka na moje tupectvi? ;]

    OdpovědětVymazat
  12. 2ZuSka: óóóóóóóóooó....jen to ne...ty mocná..a krásna slečno...... ale...... snad jen to, že nezvedate telefonaty..talk proti vám nic nemám...to spíš naopak :-)

    OdpovědětVymazat