čtvrtek 3. listopadu 2005

Schola Bohemia photos

no nejsme sladké?
Jak jsem už kdysi říkala, 14. října jsem byla s Janou reprezentovat naši školu na výstavě středních škol v Ideonu. Dnes, když se ke mně konečně dostaly fotky, co tam nafotila spolužačka, a učitel na PRP je na moji žádost promítnul na zeď, museli jsme uznat, že jsou opravdu vtipné a proto se o ně s vámi podělím (doufám, že máte radost )
Abyste se nezděsili hned na začátek, nejprve ukážu dorty. Tohle je někdy v jednu, dozdobila jsem poslední dort (ten vpravo nahoře), pozvolna z něj zeslizává už lehce rozteklej krém a chystáme se jít domů (jinak ty tři dorty vpředu a teda ten nahoře jsou moje dílo )


Já. Mám teda dozdobeno, nudim se, hrbim se a zrovna jsem tuším dořekla něco o tom, kde bych chtěla, aby autorka ten foťák měla (mám takový bodrý výraz, z něj to jde poznat )


Jana, ta to ale řekne stručně a jasně . Doplňuje dorty (btw. ten, co má zrovna podebranej, je taky můj ), prodává je a zaclání před počítačem ze školní učebny, kde zrovna běží prezentace o praxi ve Švédsku, kam jsem původně měla jet (jinak pak tam ještě běžela prezentace o zájezdu do Itálie, který se uskutečnil loni na jaře. Ta prezentace ale neprohazovala obrázky sama, tak jsme tam našly ten nejlepší a nechaly ho tam. Fakt, že na něm byla naše učitelka surovin, lepila se k lososovi ležícímu na stole a měla výraz, jak kdyby si právě zahulila, už nezmiňuju )


Já a Janička. Vlastním tělem se snažíme zabránit tomu, abysme měly ostudu z toho množství pohárů ze soutěží, co za náma stojí

Holky, co nás v jednu vystřídaly. Mája vypadá, že si taky něco dala a Řízková je nějaká agresivní .

Řízková se svým sobotním výtvorem. Rozhodně jí ale neříkejte, že ten nápis je hnusnej, protože JÁ, chudáček malej, jsem za to dneska ve škole málem dostala po ústech .



So, thats all .

5 komentářů:

  1. ten jeden dort dole uprostred je muj...ja jenom aby to nevypadalo ze tam delala jenm Suzy....... :D jinak fotky semnou jsou jako vzdy hrozny....:D

    OdpovědětVymazat
  2. A více fotek by nebylo na krásnou autorku.

    OdpovědětVymazat
  3. Mno...jako expert bych vam ty dorty rad ohodnotil...pokud mi je dorucite ke me domu do lednicky a nasledne na talir a k mojemu PC :))
    Ale jinak pekne fotky...jak co se tyce stranky lidske tak jidelni :))

    OdpovědětVymazat
  4. 4Jimi+Gladiator: Nebojte, fotky budou :) na moje narozeniny urcite :D
    4Jogi: dobre, porvem se, ci je :D
    4Petroit: klidne..jen bych provedla pad drobnych zmen ohledne ty dopravy :-i :DD

    OdpovědětVymazat