sobota 25. března 2006

Deník horizontální pracovnice 2x01

jako fénix z popela...
A je to tady. Veškerý odpor je marný, o půl druhé nastupuju do busu směr Pec. Vlastně už ani odporovat nechci, snad jenom... Jedu se stejnejma holkama co minule, plus nějakej típek a jedna třeťačka. Abych se dostala k jádru problému, mluvila jsem se čtyřma různejma lidma a ti mi nezávisle na době sdělili, že jim děvčátka vyprávěla, jak to se mnou není k přežití. Zvláštní, jeden den přijdu z praxe, bolí mě hlava, tak prosím o zeslabení televize. V Nikolině verzi z toho ovšem vylezlo, že každej den když přijdu, tak na ně ŘVU, ať vypnou televizi, že chci spát (nevím jak vy, ale já tam shledávám pár rozdílů ). A abych nezapomněla, hlasitě smrkám (z toho jsem se ještě nevzpamatovala ), ráno na ně svítim, moc na ně větrám (kdyby NĚKDO nekouřil na posteli tak bych nevětrala), ráno je budim a neuklízim. Rozumnějte, prostě se se mnou nedá přežít . Ale s nima to je samozřejmě med, žejo . Kdo by neměl rád kouření přímo na jeho astmatický plíce, večerku ve dvanáct, ač vstává v pět, hlasitou, neustále opakovanou totálně dementní hudbu a výčitky na každym kroku. Pokud se z týhle praxe už nevrátim, at bude krycí verze jakákoliv, je to proto, že tekla krev při bitce na ubytovně .
Abych se zmínila taky o věcech pozitivních, dle potřeb jsem obměnila výbavu, takže k jídlu mám akorát pytel jablek a žvejkačky, mám plavky, absolutně luxusní odpadkovej pytel, botasky do posilovny, v rámci udržení psychického stavu mám s sebou Lenčin discman (mp3přehrávač stále stávkuje) a mám tři knížky, z nichž je jedna Egypťan Sinuhet (So, co myslíte, jakou mám šanci? ).
A předcestovní info? Zbytky kytek jsem zalila, zastlala jsem peřiny, zjistila si množství sněhu v Peci a hodlám zmizet. Tak se tu mějte hezky, možná se trochu sešitá, rozmlácená a poškrábaná vrátim .

Cause I'm leavin' on a ...ČSAD České Budějovice

3 komentáře:

  1. To smrkanie som si tiez vsimol, to sa fakt neda vydrzat :-i :DD

    Uzi si to ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Koukej se vrátit neporušená! :-i :-D A pokud už se ti něco stane, tak neboj, já tě budu kdyžtak opečovávat :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Dle IP si zjisti, kdo jsem :D25. března 2006 v 7:36

    Víš, že jseš EGOistický sobec?

    To nemůžeš se jít vysmrkat ven před dveře pokoje, aby je nerušila? To nemůžeš se po ránu vypravit, aniž bys sis rozsvítila? To nemužeš tu televizi jednoduše ignorovat? To musíš hned otvírat okna, když je tam zakouřeno? Když by stačilo pouze NEDÝCHAT.

    Teda, styď se ! :D :D

    OdpovědětVymazat