středa 17. listopadu 2004

Mám BAN na pc...

nějak se tu ty bany množej
Tak mám BAN na pc... a za všechno můžou tyhle dvě prkotiny : Prů...švih jedna : Rodičák Maminka přišla z rodičáku...v né zrovna dobrý náladě,známky jaksi neodpovídají jejím požadavkům,no Tak jsme tak postupně rozebírali každou známku...(např. by mě zajímalo proč mám z češtiny trojku když tam mám jen dvě známky a to jedničky )
Fajnový bylo když se máma ptala co je to TEV(mám z toho trojku ) "Nóó,to je tělák... " (to ta bajle za údajný() ulejvání )
rodiče se oba tak zatvářili a máma povidá: "Tak to ti odpustíme,to jsem měla celou svou docházku taky.... " SPV-absolutně nudnej a okrajovej předmět...mám z něj trojku no a máma s tím má trochu problém Zas jsem si vzpomněla na splužačku z matematický Mílu...ta se vždycky po tom,co učitelka dovysvětlila látku a zeptala se jestli všichni chápem, rozvalila v lavici a položila učitelce zásadní dotaz "K čemu nám to bude? " (já osobně bych teda chtěla vidět magora co by si nechal udělat dort na kterým by byl napsanej souhrn látky z SPV )
Nejlepší na tom je,že musim do pololetí udělat z trojek dvojky...a to nám vyjde praxe tak,že do pololetí je jen 12 školních dní,počítám-li zítřek a pátek
Prů....švih dvě: Mobil Veselo pokračovalo když si máma vzpomněla na účty za telefon... Došla pro ně,provedla nějaký kouzla s kalkulačkou a.......myslím že k Vánocům budu rozdávat jenom úsměvy
No každopádně to skončilo faktem,že mám ban na pc ....
Momentálně píšu jelikož mám Time – unBAN
Tak papa zas někdy příště až mi to zas dovolí (= až nebude doma )

4 komentáře:

  1. mno, vzdelanie by som bral vazne, ale pokial sa ti nechce, aj tak dobre, nebudes nikomu prilis konkurovat ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. jj, na Mílu si vzpomínám, nutno dodat, že pak to říkala učitelka sama od sebe :-D
    a ještě ze základky: to bylo vždycky: tak tu jedničku ti dám, ale dlužíš mi to :-í

    OdpovědětVymazat
  3. Já už Ban na PC nemám ;) Ale musim to trochu omezovat ;) Tatík uznal, že to řek v ne zrovna dobrém psychické a fyzickém rozpoložení (no, byl naštvanej na ségru, protože stihla za jeden den nasbírat dvě poznámky a taky byl trochu ... opilej :)) )

    OdpovědětVymazat
  4. BAN na PC... Sakra to bych nepřežil, eště že je ten PC můj... :-í :o))

    OdpovědětVymazat