úterý 19. října 2004

Den jedna

abstinuju,bloguju,propadám,ulejvám se a jsem drzá
Včerejšek moc nevyšel...tak nějak jsem se bez chatu nudila a nechtělo se mi učit
Celej dnešek (myslím že to budu praktikovat i do budoucna ) jsem podřídila heslu : " Nepříjemen buď na některé zjevy ve svém okolí,jelikož si ničeho jiného nezaslouží" Situace jedna: Duchaplná konverzace po rozvičce mezi mnou a učitelkou : (stupidní dotazy mi jdou )
"..a slečna v červených teplákách má za pět." "Kdo? " (sakra proč si dneska nevzal červený tepláky ještě někdo jinej??) "Vy!" "Jako já? ( ) "Jo,jako vy!" "Proč? "Ulejváte se!" (jak kdybych tam celou dobu ležela natažená a nic nedělala ) "Já se neulejvám () "ale ulejváte! Od teď vás budu sledovat!"
(vzpomínáte na reklamu na pizzu /nebudu jim dělat na svém velečteném blogu reklamu / ve které bylo :"Tak co ve škole?" "Propadám ze tří předmětů" ? ...no,tak já už ze dvou)
Situace dva (a few minutes later ) Hráli jsme volejbal a já jsem se trochu zamyslela...když na mě letěl míč,tak jsem po něm nepřítomně šáhla,přičemž jsem pominula fakt,že hrajem volejbal a ne přehazku ...učitelka okamžitě začla,hlasitějc než by stačilo , reagovat slovy : "No co to děláte? blablabla.." Ne zrovna podřízená odpověď se jí dostala vzápětí: "Takže mám další pětku nebo jako CO?? Tělocvična se smála,učitelka měla výraz co říkal :"že takovýho nevychovanýho spratka pustěj rodiče do slušný (ehm ) školy" a já jsem se tvářila jako vždy...takže si asi musí myslet že jsem byla ehm...neuvěřitelně..zhnusená?otrávená?..těžko říct
áá mimochodem,už jsem říkala ,že si na příští tělák vezmu tričko s nápisem "Rozcvička je týrání mladistvých" ? Situace tři?
Situace čtyři:odcházela jsem z obchodu a mezi dveřma do mě vrazila nějaká babka,protože se zrovna otočila na babču co šla s ní...po tom,co se značně nehorázně začala pohoršovat nad dnešní mládeží,zvedla hlas do božských výšin protože jsem jí se sladkým úsměvem sdělila že nejdřív se vychází
Tralaláááá..jak se i den,do kterýho člověk vstane v šest ráno s pocitem,že každou chvíli vrhne,může vydařit á btw. jsem chtěla říct,že po jisté dnešní věci asi budu všechny svoje fotky seřezávat těsně pod krkem
NEW!! nakones se v tom dni našlo přece jen něco skutečně pozitivního značně neočekávaně to byl rozhovor s tátou
"měla bys zhubnout" "pche " "tak bys měla aspoň cvičit" "no,pokud se dobrovolně nabízíš tak bych mohla začít boxovat"

6 komentářů:

  1. Telak je super :-)) Na zakladke a strednej som ho neznasal ale na vyske je to super uvolnenie :-)))
    Btw chcem neorezavane fotky :P

    OdpovědětVymazat
  2. to mi připadá jako docela dobrej den, ale neříkala jsi něco o abstinenci od netu :)?

    OdpovědětVymazat
  3. musím vás přce informovat o tom co dělám O:-)))

    OdpovědětVymazat
  4. to, jak jsi mluvila o té inteligentní konverzaci s učitelkou, tak to mi připomíná, teď jsem na ITE a učitelka teď na mě, když mi dávala písemku, tak přes celou třídu zařvala: "No to vaše jméno, to je pro mě takový jazykolam, jsem si zkusila řict to 5x nahlas...."
    Teď si mě stopro už každej pamatuje :)

    OdpovědětVymazat
  5. Že já vůl nedržel hubu :) :-í :))

    OdpovědětVymazat